Kalendar

ožu.
30
Sri
O zaštiti na radu na seminaru Hrvatske zajednica osnovnih škola @ Importanne Resort Dubrovnik
ožu. 30 – tra. 1 cjelodnevni
O zaštiti na radu na seminaru Hrvatske zajednica osnovnih škola @ Importanne Resort Dubrovnik | Dubrovnik | Hrvatska

Hrvatska zajednica osnovnih škola u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta organizira seminar za tajnike, računovođe i ravnatelje škola na kojemu će o organizacija poslova zaštite na radu u obrazovnim ustanovama govoriti mr.sig. Muhidin Omerdić, voditelj Službe za zaštitu na radu, ovlaštenja, nadzor i analizu u Zavodu za unapređivanje zaštite na radu.

Seminar će se održati u Dubrovniku od 30. ožujka do 1. travnja 2016. godine.

ožu.
31
Čet
Radni sastanak s ovlaštenim osobama za obavljanje poslova zaštite na radu @ Hrvatska udruga poslodavaca
ožu. 31 @ 13:00 – 16:00
Radni sastanak s ovlaštenim osobama za obavljanje poslova zaštite na radu @ Hrvatska udruga poslodavaca | Zagreb | Grad Zagreb | Hrvatska

Zavod za unapređivanje zaštite na radu organizira radni sastanak s ovlaštenim osobama za obavljanje  poslova zaštite na radu.

Teme sastanka vezane su za  uočene pojave, obveze i odgovornost ovlaštenih osoba za obavljanje poslova zaštite na radu s ciljem unapređivanja ovog  područja, zatim će sudionici biti upoznati s  vodičem za obavljanje nadzora nad radom ovlaštenih osoba i revizijom izdanih ovlaštenja, kao i s primjenom odredbe članka 99. Zakona o zaštiti na radu.

Rok za prijavu sudjelovanja je 30. ožujka 2016.g. do 13.00 sati na email ravnateljstvo@zuznr.hr.

Dnevni red i prijavni obrazac možete preuzeti u prilogu.

POZIV .pdf

PRIJAVNICA .docx

Twitter hashtag #ovlasteni

svi.
24
Uto
Sjednica Nacionalnog vijeća za zaštitu na radu @ Zavod za unapređivanje zaštite na radu
svi. 24 @ 10:00 – 13:00

Nacionalno vijeća za zaštitu na radu na 10. sjednici  zakazanoj 24. svibnja 2015. godine u Zavodu za unapređivanje zaštite na radu razmatrat će važnije pokazatelje o djelovanju Inspektorata rada u 2015. godini te se upoznati s radnim prijedlogom reguliranja vođenja registra, stalnog stručnog usavršavanja i načina vrednovanja te izdavanja, oduzimanja i prestanka odobrenja stručnjacima za zaštitu na radu.

Pored toga, članovi toga tijela bit će informirani o tijeku izrade Nacionalnog programa zaštite na radu 2016.-2020. te s tumačenjem primjene Pravilnika o pregledu i ispitivanju radne opreme.

Kako je najavljeno, na sjednici će biti nazočni i Karolina Ivanković, pomoćnica ministrice rada i mirovinskoga sustava te Ilija Tadić, ravnatelj Inspektorata rada.