Pretplatite se na Novosti ZUZNR

Zavod za unapređivanje zaštite na radu objavio je prvo službeno izdanje svojih redovnih mjesečnih Novosti ZUZNR. Popularni newsletter slat ćemo besplatno jednom mjesečno ili po potrebi svima koji se registriraju preko web stranice Kontakti: http://zuznr.hr/kontakt/ ili na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/zuznr/.

Novosti ZUZNR olakšat će praćenje informacija koje se objavljuju na web stranicama Zavoda za unapređivanje zaštite na radu. Pretplatom će stručnjaci zaštite na radu, poslodavci, radnici, sindikati, ovlaštenici poslodavaca za zaštitu na radu, povjerenici radnika za zaštitu na radu i drugi zainteresirani za rad i aktivnosti Zavoda biti sigurni kako nisu propustili neku važnu objavu.

Nakon registracije za Novosti ZUZNR redovito ćete na adresu elektronske pošte koju ste naveli primati newsletter bez potrebe da se ponovno prijavljujete. S newslettera se možete odjaviti u bilo kojem trenutku, ako ga više ne želite ili se možete ponovno prijaviti ako ste se slučajno odjavili. Također, možete ažurirati svoje korisničke postavke.

Ako još niste – pretplatite se na besplatne Novosti ZUZNR.

Novosti ZUZNR