Prijavite sudjelovanje na 6. Međunarodnom stručno-znanstvenom skupu u Zadru

Od  21. do 24. rujna 2016. godine u resortu Borik u Zadru održat će se tradicionalni 6. Međunarodni stručno-znanstveni skup “Zaštita na radu i zaštita zdravlja”. Cilj skupa je pružanje i razmjena najnovijih informacija i postignuća s izrazito multidisciplinarnih područja kao što je zaštita na radu, zaštita zdravlja i sigurnost u zemlji i inozemstvu.

Pozivamo sve zainteresirane stručnjake i organizacije, a posebno stručnjake zaštite na radu da se aktivno uključe u rad skupa, prijavom svojih radova kao i osobnim sudjelovanjem kako bi razmijenili iskustva i primjere dobre prakse iz područja zaštite na radu i zaštite zdravlja na radu te doprinijeli daljnjem unapređivanju ovog značajnog područja.

Na Međunarodnom skupu očekuje se oko 120 radova koji će biti prezentirani kroz usmena predavanja i „poster“ sekciju te se očekuje veliki broj sudionika među kojima posebno stručnjaka zaštite na radu, specijalista medicine rada i sporta, predstavnika sindikata i poslodavaca, predstavnika komora i strukovnih udruga, stručnjaka  u području  zaštite okoliša, industrije i dr.

Održat će se i dva okrugla stola s aktualnim  temama iz područja zaštite na radu i zaštite zdravlja.

Organizatori  ovog skupa su:

  • Veleučilište u Karlovcu (VUKA),
  • Zavod za unapređivanje zaštite na radu (ZUZNR),
  • Hrvatski zavod za zaštitu zdravlja i sigurnosti u radu (HZZZSR),
  • Boise State University – Center for Health Policy (Boise, Idaho, SAD).

Ovom prilikom  ističemo značaj prijave stručnih i znanstvenih radova koji će se uspostavom budućeg  sustava licenciranja stručnjaka zaštite na radu posebno vrednovati.

Klikom na sljedeći link možete se podrobnije informirati o mogućnostima sudjelovanja, prijaviti teme i rad te saznati više o smještaju i registraciji: http://skup-zrzz.vuka.hr/.