Radni susret s predstavnicima Atlantic Grupe d.d.

Na radnom susretu s predstavnicima Atlantic Grupe d.d. teme razgovora  bile su aktivnosti kojima Zavod za unapređivanje  zaštite na radu želi unaprijediti edukativne sadržaje i  razviti  kulturu prevencije u  području  očuvanja  zdravlja i  zaštite na radu u svim životnim dobima.

Iz službe za zaštitu na radu Atlantic Grupe d.d.  na  sastanku  su sudjelovali  Dušan Drljača i Mirela Sekula koji su upoznati s nizom  aktivnosti iz programa  obilježavanja 28. travnja Nacionalnog dana zaštite na radu, kao i planom rada Zavoda u 2016. godinu. Kao  stručnjaci zaštite na radu izrazili su zadovoljstvo što je Atlantic Grupa d.d.  prepoznata kao kompanija koja promiče društvenu odgovornost u poslovanju i primjenjuje najviše standarde sigurnosti i zaštite zdravlja na radu te su  ovom prilikom iskazali opredjeljenje za suradnju.

Predstavnici Zavoda prihvatili su poziv  za radni posjet Atlantic Grupi d.d. kako bi se neposredno upoznali  s uvjetima rada ,te provedbom mjera zaštite na radu u ovoj kompaniji.

Mirela Sekula i Dušan Drljača (Foto: zuznr)